pikosaneeraus@gmail.com

041 319 8382

Hennalantie 4,MUURLA

PALAUTTEET

PALAUTTEITA

4.10.2019 klo 21:44 Antti Väänänen sanoi:
Työntekijät olivat mukavia ja rentoja. Sokkeli pestiin huolella ja siinä olleet varsin pahat epätasaisuudet saatiin korjattua hyvin. Puiset rappuset valmistuivat nopeasti, näyttävät hyvältä ja ovat tukevat.

3.7.2019 klo 20:55 Mikko Nikula sanoi   Haasteellisen kesämökin huoltomaalaus vielä haasteellisemmassa Suomen kevätsäässä onnistui yli odotusten periksi ei anneta asenteella ja rautaisella ammattitaidolla. Kiitokset koko maalausporukalle ja hyvää kesää!

24.6.2019 klo 19:01 Mikko Eriksson sanoi:          Vapaa-ajantalomme yläkerran pintaremontti, eli kahden makuuhuoneen sekä aulan seinien ja katon panelointi ja lattioiden asennus hoidettu mallikkaasti. Työn jälki hyvää ja sovitun mukaista.

Voimme suositella Lämpimästi!

5.5.2019 klo 10:12 Jari Gröhn sanoi:Kilpailutin taloni ”vuosihuollon” sisältäen koko ulkokuoren huollon sisältäen tiilikaton pesun ja suojakäsittelyn, puutalon peseminen ja huoltomaalauksen. 2 vaihetta kolmesta on tehty ja huoltomaalaus jäljellä. Voin ilokseni vakuuttaa, että työ ollut laadultaan erinomaista ja ylittänyt paikoin jopa odotukseni. Harrilla on kokonaisvaltainen tekemisen meininki, missä huolehditaan asiakkaan tarpeista ja mikä tärkeintä työn laatu on ollut erinomaista. Katto kiiltää ja talo todella puhdas, tästä on hyvä jatkaa huoltomaalaukseen. Urakan erivaiheilla ollaan keskusteltu asianmukaisesti kuinka on järkevää edetä missäkin vaiheessa. Nyt voidaan erittäin luottavaisin mielin jatkaa huoltomaalaukseen.

10.8.2018 klo 14:51 Laura ja Marko Haavisto sanoi:Saaressa sijaitsevan huonokuntoisen sauna-mökin pelastusoperaatio sujui nopealla aikataululla siten, että lopputulokseen olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Tämä yrittäjä ei pelkää haasteita eivätkä vastoinkäymiset lannista häntä. Kiitos sisukkaasta toiminnasta.

14.7.2018 klo 18:58 Kapteeni/ kouluttaja/Juho Sinkkonen Finnair sanoi:Suomen kesäsäät osoittivat taas arvaamattomuutensa, mutta vapaa-ajan asuntomme maalaus saatiin hienosti suoritettua. Harri hoiti homman mallikkaasti ja lopputulokseen olemme hyvin tyytyväisiä. Kiitos!

30.6, 2018 klo 14:30 Antero Lehtinen sanoi:Kesämökin huoltomaalaus/Työnsuoritus.

Erittäin ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä toimintaa.Työn laatu myös,todella ammattitaitoista alusta loppuun,työ suoritettiin ripeästi,aikataulu pysyi sovittuna sääolosuhteiden mukaan Työ kohde (Harmaa pyöröhirsimökki) Kiskossa.Olemme erittäin tyytyväisiä laatuun ja palveluun. Antero Lehtinen YIT Länsisuomen Aluejohto

15.5 2018 klo 15:22 Sonja sanoi:

Aitaus on osin lauta-aitaa ja osin verkkoaitana. Työ tehtiin ripeästi ja huolellisesti, olen tyytyväinen lopputulokseen. Tonttimme muoto ja maaperä ovat haasteellisia, mutta ammatitaitoiset kaverit saavat hyvän lopputuloksen aikaan.

1.2 2017 klo 07:42 Jouko ja eveliina sanoi:

Suomalaisia alansa taidokkaalla ja huolella tekiviä,ammattilaisia.Työ eteni sovitussa aikataulussa ja sovitusta,valmistumis ajankohdasta,jäi runsaasti aikaa.On ilo katsoa kun ”Homma käy” Eikä seistä,kädet suorana työkohteessa,ahkeria ammattilaisia,vaikka on vaativakin sekä aikaa vievää,hidasta ja tarkkaa työtä,niin siitä ei tinkitä.Vaan työn jälki on huolellista.Voin suositella,käytös on myös asiallista ja asiakkaan,toiveet to-teutetaan,ilman suuria lisäkustannuksia,tietenkin työmies aina,palkkansa ansaitsee,työmaan siisteys oli kokoajan mallikasta,erittäin ammattimaista ja asiakkaan,edunmukaista rutiinoitua ammattitaitoista työn jälkeä,työn eri vaiheet tiesimme,vaikka olimme lähes koko,saneeraus projektin ajan ,lomalla pois työn tieltä,oman työn valvojamme,ei tarvinnut paljoakaan työn etenemistä tai jälkeä vahtia,työ tehtiin kerralla valmiiksi,ilman jälkikorjauksia.Sekä työn suorittaminen,oli kokeneneiden alansa osaavien,rehtien miesten työtä,Suuri kiitos Harrille joukkoineen.Menestystä ja työteliästä jatkoa,T.Jouko ja Eveliina.

22.6 2015 klo 20:23 Esko Pihlström sanoi:

Alkukesän todella vaihteleva sää sateineen haastoi maalareille vaativan työn, mutta he hoitivat asiat onnistuneesti ja ammattitaitoisesti. Päivittäiset yhteydenotot olivat mieluisia, samoin hyvät huolto-ohjeet tuleville vuosille. Aikataulu piti hyvin. Suosittelemme.

4.5 2015 klo 17:57 Jani Sevenius, sanoi:

Omakotitalon ulkoseinien pesu/maalaus. Suosittelen.Suomalaisia alansa ammattilaisia.

25.4 2015 klo 15:09 Sami sanoi:

Mökin ja katon homepesu, sekä mökin maalaus haastavalla rinnetontilla. Työn jälki erittäin hyvää ja toteutus sovitun aikataulun mukaisesti. Suosittelen. Harrilla ja kumppaneilla tekemisen meininki ja ammattilaisen jälki. Hoito-ohjeet, korjausehdotukset ja tilanneraportit urakan etenemisestä kuuluivat pakettiin.

16.4. 2014 klo 22:03 Menkki sanoi:

Vaikka itse en ymmärrä maalauksesta tai muista remonttihommista, täytyy sanoa että tosi hyvän työn Harri ja kumppanit tekivät. Harri antoi myös hyviä neuvoja miten pidetään koti kunnossa jatkossakin. Kunnostuksen /maalauksen aikana, pitivät hyvin yhteyttä päivittäin, päivittääkseen päivän tiedot.
Maalaushomma onnistui loistavasti, ei ollut mitään jälkeä mitä näkyisi jälkeenpäin. Ammattitaito on varmasti alan parhaimpia. Lupasivat vielä että tulevat jälkeenpäin maalaamaan uudestaan meidän sisäänmuuton jälkeen, koska muutossa usein kalusteet osuvat seiniin ja maali kärsisi. Tämä on ihan loistavaa palvelua. Ilman muuta käytän jatkossa hänen palvelujaan ja varmasti suosittelen muille tutuille.

17.6 2013 klo 22:05 Ari Muhojoki ja Aila.V sanoi:Mökin ja saunan maalaus valmistui sovitun aikataulun mukaisesti, jopa hieman edellä. Työnjälki oli erittäin siistiä ja työmaa oli siivottu huolellisesti. Työn etenemisestä tiedotettiin hyvin. Ammattimaista ja asiakaslähtöistä toimintaa!!

23.5 2013 klo 21:40 Markku ja Eija sanoi:Haasteellinen rintamamiestalon räystäiden alusten maalaus on edennyt huonosta säästä huolimatta vähintään odotusten mukaisesti. Työ on tehty huolella ja hyvällä ammattitaidolla. Kommenttia kirjoitettaessa työ on vielä hieman kesken, mutta olemme täysin vakuuttuneita sen mallikkaasta loppuun saattamisesta. Erityistä arvoa annamme työn laadulle, vastuulliselle yritystoiminnalle ja aktiiviselle yhteyden-pidolle asiakkaan suuntaan muuttuvien tilanteiden aikana. Kovan luokan ammattilaisilta työ onnistuu, vaikka tekniset apuvälineet eivät toimisi tiukassa tilanteessa ollenkaan halutulla tavalla.

23.5 2013 klo 11:38 Kristian Kock sanoi: Yhteydenpito asiakkaaseen oli aktiivista ja työt sujuivat aikataulussa. Kommunikaatiota hankaloitti hieman se, että aidan ja työn suunnittelussa oltiin yhteydessä kahteen eri ihmiseen. Aita on vielä loppusilausta vaille valmis, mutta suurimmilta osin se on hyvin ja tukevaksi pystytetty haasteellisesta ympäristöstä huolimatta.

15.5 2013 klo 21:40 Kalevi Kummola sanoi: Reippaita,Suomalaisia työnsä osaavia miehiä. Kokemus näkyy miesten ripeästä otteesta,sekä työn huolellisuudessa.Ammattilaisia,tekevät työnsä sekä tulevat täsmällisesti paikalle.Voin suositella.